Oct 26
noticia nueva imagen corporativa

Nova imatge corporativa de Hutchison Ports

Hutchison Port Holdings (HPH) va llançar oficialment la seva nova imatge corporativa a nivell mundial el passat 24 de Setembre de 2016. El nou nom de l’empesa, juntament amb la nova imatge de marca – Hutchison Ports, the World’s leading Port Network van ser anunciats pel Sr. Eric Ip, Director General del Grup, durant un acte corporatiu al qual van assistir alts càrrecs de Hutchison Ports d’arreu del món.

La nova marca remarca el compromís tradicional del Grup per operar com una xarxa global i la prestació continua dels més alts estàndards de qualitat de servei als clients i socis. A banda del canvi de nom, el canvi de marca inclou un nou logotip que reflexa millor la posició de la companyia en un món cada vegada més canviant com és el dels ports i la logística. El logotip representa la unió entre el mar i el cel; amb una diagonal cap a munt que significa creixement, innovació i ambició –aspectes que mantenen a Hutchison Ports a l’avantguarda. La nova marca ens farà més identificables a nivell de grup i millorarà la nostra reputació de líders a nivell mundial.