Jan 22

BEST continua elevant els estàndards

La terminal Hutchison Ports BEST de Barcelona ha augmentat la seva capacitat per operar els bucs portacontenidors més grans del món al incrementar l’altura de 3 de les seves 11 grues pòrtic de la seva terminal semi-automatitzada.

Aquest pas s’ha donat en resposta a les tendències actuals del mercat que es dirigeixen cap a un major nombre de bucs amb capacitats superiors als 18.000 TEUS, incrementant el nombre de contenidors carregats sobre coberta.

BEST és l’única terminal en el Mediterrani amb 11 grues capaces d’operar els bucs més grans que estan navegant actualment. La seva capacitat operativa ha estat millorada encara més en augmentar l’altura de 3 de les 11 grues des dels 42 metres fins als 47 metres sota el spreader. Les 3 grues alçades permeten a BEST treballar bucs amb contenidors apilats en coberta que podrien arribar a aconseguir fins a 11 altures en determinades condicions.

Amb aquesta significativa millora, BEST continua oferint als seus clients la més elevada qualitat de servei, juntament amb una de les millors taxes de productivitat del món.

En relació a aquesta última millora, Guillermo Belcastro, CEO de BEST, ha dit:

“BEST disposa d’instal•lacions per operar bucs de qualsevol grandària, sent clarament la terminal d’elecció per als Mega bucs, l’any passat BEST va rebre 139 bucs de més de 13.000 TEUS.

El fet de disposar de 11 grues i haver augmentat l’altura de 3 d’elles ens dóna una major flexibilitat i capacitat per donar servei a aquest tipus de bucs de grans dimensions.

Gràcies a aquesta nova inversió, BEST ha enfortit la seva posició estratègica com la terminal més eficient del Mediterrani, oferint productivitats per grua de més de 40 moviments per hora de manera sostinguda, la qual cosa genera estalvis significatius per als nostres clients”.

BEST garanteix una experiència única per a tots els usuaris de la terminal. Pot oferir una operativa àgil, ràpida i eficient en vaixells de totes les grandàries, gràcies no només a la terminal ferroviària més gran del Mediterrani, sinó també als seus sistemes automatitzats de portes i emmagatzematge de contenidors que minimitzen el temps que els transportistes passen en la terminal.