Feb 22

BEST estrena Centre d’Operacions

La terminal Hutchison Ports BEST de Barcelona va estrenar el passat mes de Gener un nou centre d’operacions.

Amb aquest nou centre, que compta amb tecnologia d’última generació, s’aconsegueix obtenir una visió més global de tota l’operativa de la terminal, i en temps real.

Aquesta millora, sumada al sistema operatiu ja utilitzat per la terminal, afavorirà el rendiment en les operacions de la terminal, per seguir oferint als seus clients una alta qualitat de servei, així com una de les millors taxes de productivitat del mercat.

Des de la seva inauguració oficial al setembre de 2012, BEST ha seguit establint nous estàndards per als ports de la regió: ha aconseguit una taxa productivitat de vaixell (VOR) de més de 220 moviments per hora i un rendiment mitjà sostingut de més de 40 moviments per hora i per grua (GCR), una de les més altes del món.