Apr 20

BEST reforça la seva aliança amb el mar

BEST inicia una nova etapa de col·laboració amb la fauna marina

Hutchison Ports BEST ha signat recentment un acord de col·laboració amb La Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins CRAM. Aquest acord s’emmarca dins el Pla de Sostenibilitat amb què està compromesa l’empresa.

Amb aquesta col·laboració, BEST reafirma el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’agenda 2030 de les Nacions Unides, contribuint una vegada més amb els apartats de ciutats i comunitats sostenibles, i de vida submarina.

La Fundació CRAM, ubicada a primera línia de platja del Prat del Llobregat, és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la conservació i recuperació del medi marí i les espècies amenaçades.

BEST s’ha unit a la família d’empreses que col·laboren amb la Fundació CRAM per donar suport a la conservació dels nostres mars amb una aportació econòmica anual que es destina al desenvolupament d’accions de preservació del medi marí.

Les seves línies d’actuació són l’assistència i la recuperació de fauna marina protegida, la investigació i la conservació d’espècies i la sensibilització a la ciutadania a favor del medi marí.

Guillermo Belcastro, CEO de BEST, ha afirmat:

“estem molt contents de col·laborar amb una institució com el CRAM, i poder contribuir a la conservació i la recuperació de la fauna del nostre entorn. Des de BEST animem tots els actors de la cadena logística a unir-se a aquesta iniciativa”.

Per la seva banda, José Luis Pal, president de la Fundació CRAM, va declarar:

“Estem molt agraïts amb la col·laboració de BEST i la seva implicació en la conservació marina. Gràcies a la seva contribució podem continuar desenvolupant accions de clínica i rescat en fauna marina protegida i realitzant accions de sensibilització a la ciutadania a favor dels nostres mars i oceans.”

Dins el marc de la col·laboració, i com a part del projecte Go Green de Hutchison Ports, els empleats de BEST participaran de manera activa en tasques de millora de l’entorn marí de la zona. A més, podran conèixer de primera mà les activitats de conservació i recuperació del medi marí desenvolupades pel CRAM.

El pla de sostenibilitat de BEST contribueix amb els 12 ODS fixats, i així ho avalen els diferents certificats de qualitat ambiental com l’ISO 14001 i el compliment de la Guia de Bones Pràctiques Mediambientals del Port de Barcelona, entre d’altres.