• slide hutchison ports ca

HUTCHISON PORTS

Hutchison Ports, filial del conglomerat multinacional CK Hutchison Holdings Limited, s’erigeix com a líder mundial en inversió, desenvolupament i operació portuària. La xarxa d’operacions portuàries de Hutchison Ports compta amb un àrea d’influència que engloba 53 ports, distribuits en 24 països d’Àsia, Orient Mitjà, Àfrica, Europa, Amèrica i Austràlia.

Amb els anys, Hutchison Ports s’ha expandit a nivell internacional en altres activitats logístiques i de transport. Entre elles es troben les terminals pels vaixells de creuers, les operacions aeroportuàries, els centres de distribució, els serveis ferroviaris i la reparació de vaixells

Al 2023, la xarxa portuària de Hutchison Ports va manipular un total de 82.1 milions de TEU arreu del món.

L’objectiu de Hutchison Ports és exercir un paper significatiu en el desenvolupament de les economies dels països on opera i en l’expansió de les seves oportunitats comercials internacionals

Hutchison Ports s’ha expandit arreu del món i actualment opera en ports i en operacions relacionades que cobreixen tota la cadena logística, incloent emmagatzematge i reparacions de contenidors, seguiment de localització de contenidors, transferència de càrrega general i granels i servei de transport marítim.

Amb una plantilla de més de 30.000 treballadors, Hutchison Ports és capaç d’oferir un gran ventall de serveis especialitzats i de qualitat gràcies al compromís de la companyia amb la formació i expansió internacional dels seus treballadors.

Al setembre de 2016, Huchison Port Holdings (HPH) ha llançat oficialment la seva nova imatge corporativa a nivell mundial. El nou nom de l’empesa, juntament amb la nova imatge de marca – Hutchison Ports, the World’s leading Port Network – van ser anunciats pel Sr. Eric Ip, Director General del Grup, durant un acte corporatiu al qual van assistir alts càrrecs de Hutchison Ports d’arreu del món.

La nova marca remarca el compromís tradicional del Grup per operar com una xarxa global i la prestació continua dels més alts estàndards de qualitat de servei als clients i socis. A banda del canvi de nom, el canvi de marca inclou un nou logotip que reflexa millor la posició de la companyia en un món cada vegada més canviant com és el dels ports i la logística. El logotip representa la unió entre el mar i el cel; amb una diagonal cap a munt que significa creixement, innovació i ambició –aspectes que mantenen a Hutchison Ports a l’avantguarda. La nova marca farà més identificables totes les parts del grup a nivell mundial i millorarà la seva reputació de líders a nivell mundial.

Llegir més sobre Hutchison Ports

PER QUÈ HUTCHISON PORTS?

Com a xarxa principal de ports del món, hem estat liderant el camí durant dècades oferint
el millor en el que més importa a tots els nostres clients, socis i treballadors.

EXPERIÈNCIA

EXPERIÈNCIA

Som un operador AMB EXPERIÈNCIA en ports internacionals

ESTÀNDARDS

ESTÀNDARDS

ESTABLIM ELS ESTÀNDARDS per a la nostra indústria

XARXA MUNDIAL

XARXA MUNDIAL

Som una AUTÈNTICA XARXA MUNDIAL de ports

ÈXIT

ÈXIT

El nostre ÈXIT ESTÀ DEMOSTRAT a través de generacions i continents

FUTUR

FUTUR

Ens centrem en el FUTUR, no només en el present

SERVEI

SERVEI

Oferim SERVEI PERSONALITZAT, no una talla única

COMPROMÍS

COMPROMÍS

Desenvolupem RELACIONS DE COMPROMÍS a llarg termini

CONFIANÇA

CONFIANÇA

Construïm la CONFIANÇA allà on operem

UNRIVALLED STANDARDS

Unrivalled standards

SERVEI INCOMPARABLE
Establim i superem nous reptes; innovem constantment, anem més enllà i oferim el millor servei per a tots els nostres socis i clients.
NETWORK STRENGTH

NETWORK STRENGTH

XARXA INTERNACIONAL SÒLIDA
Treballem en equip, amb una ambició compartida per seguir millorant la nostra xarxa. Mostrant respecte i suport mutu.
INFORMED DECISIONS

INFORMED DECISIONS

DECISIONS AMB CRITERI
Som experts en el que fem. Prenem decisions amb visió de futur. Constantment ampliant el nostre coneixement per millorar la nostra indústria.
TRUSTED AND HONEST

TRUSTED AND HONEST

FIABILITAT
I HONESTEDAT
Ens acostem al negoci de manera professional, ètica i honesta. Som responsables de les nostres accions, operem de forma sostenible. 
YOUR PARTNERS

YOUR PARTNERS

AL TEU COSTAT
El primer són els nostres clients. Les seves preocupacions són les nostres preocupacions. Oferim solucions fetes a mida en base a les seves necessitats.