Albert Miravet Casas

– Pel•lícula o llibre preferit?

La veritat és que soc poc de llibres, però si hagués de triar en seria algun d’auto ajuda. En quant a cinema, em decanto més per les sèries; n’he vist moltíssimes, però per nombrar-ne alguna de les que més m’han agradat, per exemple podrien ser: 5 hermanos, Revenge, Lost, Mujeres desesperadas o Juego de tronos.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

Pel que fa a la música, tot el pop tant nacional com internacional, tot i que he de reconèixer que en aquest aspecte m’he quedat enquistat amb els meus grups dels anys 80 i 90 com Mecano o Roxette. M’encanta cantar, i de fet he gravat 3 o 4 cançons en un estudi de gravació (amb alguns retocs és clar… jaja), i actualment estic aprenent a tocar la guitarra amb un professor particular. Com diu la dita, mai és tard qui bé cerca, bé troba.

– Menjar preferit?

Ui… que li diguin cada cert temps a la meva corba de la felicitat! Des d’alguna cosa ben senzilla, com la carn arrebossada amb patates fregides, passant per la paella; i tot i que les meves arrels són catalanes, moro per unes “migas” de farina amb un els seus condiments.

– Destí ideal de les teves vacances?

Des de fa uns anys m’he afici9onat al campisme, vaig passar d’una tenda de campanya a un remolc – tenda i actualment tinc una caravana. M’encanta el senderisme, caminar i descobrir paisatges per qualsevol lloc. Soc més de muntanya de que de platja. Aquest any igual provo de viatjar amb autocaravana, tot i que els preus d’aquestes bèsties ja son paraules majors per plantejar-me un canvi.
Una de les rutes més espectaculars, llargues i dures que he fet és el naixement del riu Borosa, a la província de Jaén, a la serra de Cazorla, simplement espectacular!

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

BEST per a mi ha estat un repte tant a nivell personal com professional. Em van oferir la possibilitat de formar part d’aquest equip humà ja fa molts anys 21 per ser exactes), i no ho vaig dubtar ni un segon. Quan se’m va assignar el departament de clients, tenia les meves reticències, però com es sol dir… “mai és tard si la dita és bona”. Per a molts, no tindrà sentit, però el que més m’agrada és el número “3”: un repte que semblava impossible, una fita inassolible, però amb la perseverança, treball i constància, tot es pot aconseguir. La relació amb els clients és quelcom que avui en dia, no canviaria per cap altre departament, i sobretot, la relació amb els meus companys.

– El teu millor dia a BEST?

En son més d’un: el dia que em van comunicar que formaria part, juntament amb 4 companys més, del grup Hutchison; el primer dia que vaig posar un peu a les instal·lacions de la nova terminal del Prat; la inauguració de la terminal; i els divendres a les 14:00h, que també són importants….

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

La meva feina es basa en cobrar els serveis que prestem als nostres clients, tant els de la terminal com els de Synergy. Vist des de fora, pot resultar monòton o fins i tot avorrit, però darrera de cada gestió de cobrament hi ha un treball de fons que no dona peu a relaxar-se. A finances, i al meu departament, hem de realitzar molts informes, anàlisis, conciliacions, auditories, enquadraments i un llarg etcètera..


Anècdotes? El més curiós de tot va ser un dia que em van dir “el cobrador del Frac”, encara no entenc perquè…. 😊.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

La qualitat, respecte i tracte amb pràcticament tots el nostres clients. Puc dir que la gran majoria fa que la feina flueixi i sigui fàcil (tot i no sent-ho) des de la posició del dolent de la pel·lícula. El fet de portar tants anys a càrrec del departament ha enfortit la relació amb ells i tot i que sempre hi ha complicacions i incidències del dia a dia, s’intenta i s’aconsegueix que aquest fet no afecti a la cordialitat, respecte i confiança que hem construït durant tants anys.