Ana Pardo

– Pel·lícula o llibre preferit?

M’encanta llegir i veure pel·lícules, amb la qual cosa la meva tria es basa en allò que m’ha deixat més bon record.
Dins la categoria de llibres, m’agradaria destacar Orgull i prejudici, de Jane Austen, llegit en versió original.

Si us agraden les sèries, l’adaptació de la BBC és excel•lent.
En referència a pel·lícules, sens dubte em quedo amb Dos a la carretera, de Stanley Donen. La música, de Henri Mancini, es inoblidable.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

La que es pugui ballar: la de swing, por exemple. A més, cada dia em desperto amb una cançó d’Enrique Iglesias. Per acabar, m’encanta el ballet clàssic, destacant a Txaikovsky: El Trencaneus, El llac dels cignes, La bella dorment,…

– Menjar preferit?

Adoro els plats on hi hagi peix: a la planxa, en paella marinera, en fideuà,… Regat amb un vi blanc bo, per suposat.

– Destí ideal de les teves vacances?

Les illes, en general, i les de la Mediterrània en particular, sense oblidar la Costa Brava.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

La gent és encantadora: sempre tenen un somriure, un comentari positiu, ganes de fer les coses bé. D’altra banda, cada dia és un repte professional, la qual cosa m’apassiona.

– El teu millor dia a BEST?

Ha hagut molts dies bons. Qualsevol en què quelcom en què hi he participat de manera activa es posa en marxa i funciona com està previst i les incidències son mínimes: les ASCs, el primer vaixell que va treballar a BEST, el Business Intelligence, el Paperless…

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

No hi ha cap dia igual, i això m’agrada.


¿Alguna anècdota? Em quedo amb el fet que cada cop que haig d’analitzar quelcom relacionat amb el tren recordo que sóc besnéta, néta i neboda de ferroviaris i que el meu poble es l’únic de Terol que apareix a les estadístiques de tràfic ferroviari de mercaderies del Ministeri de Foment.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

El més satisfactori és aconseguir que els meus companys siguin més eficients en la seva feina. A més, ser part de l’equip del projecte de la nova terminal i que sigui tan rellevant a la societat es indescriptible. Sens dubte, tots estem contribuint al creixement econòmic del país.