Anna Beltrán

– Pel•lícula o llibre preferit?

M’agraden tot tipus de les pel•lícules, però una en particular que em va impactar molt va ser “ La llista de Schindler”. Pel que fa a llibres, m’enganxen les novel•les de suspens i no puc parar de llegir fins acabar-les.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

No tinc un estil en concret. Escolto de tot, des de Rock, ska, pop, soul fins a bandes sonores de pel•lícules, música clàssica o instrumental

– Menjar preferit?

Si puc escollir, em quedo amb els macarrons de la meva avia i la fideuá del meu pare. ¡son una delícia!

– Destí ideal de les teves vacances?

Ufff..! N’hi ha moltíssims! M’encanten les ciutats amb la seva arquitectura, els seus llocs turístics i els seus museus, però m’estimo més els llocs amb molta naturalesa, com els rius i les coves. Soc aficionada als esports d’aventura, el barranquisme i l’espeleologia.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

M’encanta aprendre cada vegada més coses sobre el funcionament de la terminal a través dels companys. Hi ha molt bon ambient entre nosaltres i com a recepcionista he tingut l’oportunitat de conèixer a la gran majoria dels companys, fins i tot els que estan dins la terminal o en altres edificis, als que no se sol veure massa sovint per les oficines.

– El teu millor dia a BEST?

El dia que vaig tenir l’oportunitat d’entrar a la terminal i veure més de prop el seu funcionament. Em va semblar un lloc enorme i molt ben coordinat. El millor moment va ser quan vaig pujar a la grua. Va ser un dia diferent que sortia completament de la meva rutina diària.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

Tinc un dia a dia bastant rutinari. Bàsicament atendre al públic i ajudar en tot el que pugui als meus companys i facilitar-los tot el que puguin necessitar, de manera que en el meu cas no tinc anècdotes que puguin destacar massa.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

A més de la part social del meu lloc de treball, que em permet conèixer a molta gent, m’agrada formar part d’un equip que s’esforça per fer créixer la terminal. Cadascú aporta alguna cosa important, per petita que sigui, que fa que tot funcioni.