Enrique Aragón

– Pel•lícula o llibre preferit?

L’Últim Mohicà és la pel•lícula que més m’agrada, principalment pel seu contingut, però també pels seus paisatges y fotografia .

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

Gairebé tota la música, però especialment la rumba i el pop.

– Menjar preferit?

Tinc moltes preferències per el menjar, per citar algunes, m’agrada molt la paella, el marisc, la carn i la majoria dels embotits.

– Destí ideal de les teves vacances?

M’agrada molt Escòcia, Holanda i Bèlgica; sense deixar de costat els destins amb platja, que també m’encanten; però la meva verdadera il•lusió és visitar Canada.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

Una de les coses que més m’agrada de treballar a BEST és la bona companyia, a més de formar part d’un equip amb grans professionals en una empresa de tant prestigi.

– El teu millor dia a BEST?

Tots els dies són bons sempre que acabes la teva jornada laboral amb el treball ben fet.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

La veritat és que les feines que realitzo son molt variades, i cada dia es diferent. Després de tants anys a la empresa tinc moltíssimes anècdotes… Recordo un dia que havíem d’anar a un ASC per fer una reparació i ens vam trobar que hi havia un niu de gavines amb ous. Al detectar la nostre presencia la gavina ens va veure com una amenaça per a les seves cries i no parava d’atacar-nos.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

Per a mi, acabar la feina ben feta i amb la certesa que ho has fet de la millor manera que saps, és una de les coses més satisfactòries.