Esteve de la Torre

– Pel•lícula o llibre preferit?

Una de les meves pel•lícules favorites i que puc arribar a identificar-me amb ella és la de “EL LLOP DE WALL STREET”.
Un corredor de borsa que té els seus inicis al garatge de casa seva i poc a poc es va fent forat entre els millors de Wall Street fins a esdevenir una de les persones més respectades en el sector. Treballant dia a dia pots créixer i aconseguir els teus objectius.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

M’agrada tot tipus de música però si he de decidir per algun estil, trio la música comercial.

– Menjar preferit?

Sense cap discussió, les llenties de la meva mare i la paella valenciana de la meva tia.

– Destí ideal de les teves vacances?

Qualsevol destí és bo per estar de vacances però em decanto més per la platja, tot i que la muntanya també té el seu encant.
Algun lloc exòtic d’aigües cristal•lines, platges desertes de sorra blanca com ara el sud d’Àsia, com Tailàndia, Indonèsia, filipines, etc … tot i que Menorca tampoc té res a envejar.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

Tenir el privilegi de poder treballar i formar part d’una companyia com BEST i poder compartir la meva vida laboral amb un equip fantàstic, tant humà com professional.

– El teu millor dia a BEST?

El millor dia de BEST, va ser el dia de la inauguració de la nova terminal. El veure com ha crescut i evolucionat l’empresa gràcies a tot l’equip que la formem

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

El dia a dia aquí a BEST es basa en satisfer les necessitats que tingui la companyia en diferents àrees. Un dia pots estar gestionant la compra d’un bolígraf i l’endemà la d’una Reach Stacker. El contacte directe amb els proveïdors per contrastar i negociar preus, qualitat del producte o del servei és una cosa molt interessant i emocionant en alguns casos, acabes aprenent cada dia alguna cosa nova. Dins el departament també gestionem el manteniment de proveïdors de la companyia, altes, baixes, avaluacions, llistat de proveïdors aprovats, condicions de pagaments. Registres d’albarans una vegada lliurat el material o realitzat el servei, incidències, tancaments mensuals d’ordres de compra. Suport documental a SYNERGY, vaja, és estrany el dia que ens avorrim … jajajaja!
Com a anècdota em quedo amb la mudança d’oficines que vam realitzar un cap de setmana de juliol de 2013 del trasllat de Príncep d’Espanya a les noves oficines a BEST, tota una experiència.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

El més satisfactori en el meu lloc de treball és poder gestionar a temps en la mesura del possible les sol•licituds exposades pels diferents departaments de la companyia sense que hi hagi incidències que puguin afectar el dia a dia de la Terminal.

  • Date 23 January, 2019
  • Tags destacat, empleado