Ingrid Vazquez

– Pel·lícula o llibre preferit?

De pel·lícules n’hi ha moltes, però si hagués d’escollir-ne només una sens dubte seria La Lista de Schindler, trobo que és una obra mestre. De llibres, La Dama del Nilo, el recomano a tots els amants de la cultura Egípcia.

– Menjar Preferit

El sushi, sens dubte!!!

– Destí ideal de les teves vacances?

M’encanta viatjar així que podria dir infinitat de destins. Qualsevol lloc exòtic amb paisatges bonics, aventura, animals i monuments. Per dir-ne algun dels que tinc pendents… un safari per la sabana africana o una ruta per la Rivera Maya.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

El fet de formar part d’una gran empresa, poder millorar i aprendre dia a dia i poder practicar altres idiomes en el treball diari. A destacar també els bons moments amb els meus companys, amb els quals formem un bon equip.

– El teu millor dia a BEST?

Qualsevol dia que el sistema funcioni ràpid i sense interrupcions. Tot i que em quedo amb el dia de la inauguració de la nova terminal, per ser un dia especial.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

El meu dia a dia es basa en un treball de millora continua del sistema de facturació. Testejo el sistema i reporto a Hong Kong quan trobem errors o noves necessitats, ajustant-lo a les nostres necessitats i a les dels nostres clients. A demés tenim conferencies de seguiment amb Hong Kong cada quinze dies. També realitzo el manteniment del sistema, tancaments de mes, nous serveis, agrupacions de factures per client, etc. per tal que la facturació surti tal com volem. A més de la facturació habitual i la solució de reclamacions / incidències també elaboro informes pel departament de finances.

Com anècdota em quedo amb el dia de la inauguració de la terminal BEST, quan el Rei d’Espanya en aquell moment, Juan Carlos I, es va apropar a saludar als treballadors i a donar-nos la ma un per un.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

El formar part d’un projecte d’aquesta envergadura i veure’l evolucionar i millorar amb el pas del temps es una gran satisfacció ja que és el resultat de l’esforç d’un gran equip humà, no només a nivell de facturació sino també a nivell global de tota l’empresa.