Joan Cabrera

– Pel·lícula o llibre preferit?

De pel·lícules en podria escollir moltes, sobretot del gènere d’acció i ciència ficció, però des de que tenia 15 anys Bad Boys II és una de les pel•lícules que no em canso de veure.

– Menjar Preferit?

El meu plat preferit, sens dubte, des que tinc memòria son els macarrons de la meva mare, sense oblidar-me de la lasanya ni del pastís de xocolata que fa la meva dona.

– Destí ideal de les teves vacances?

Qualsevol lloc paradisíac amb polsera “tot inclòs”, però em quedo amb les platges de les illes de Bora-Bora.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

Entre la multitud d’aspectes a destacar, em quedaria amb els coneixements tecnològics que he pogut assolir i l’evolució professional que he experimentat, que en gran part ha estat gracies als meus companys.

– El teu millor dia a BEST?

El millor dia és aquell que aconsegueixes arreglar o trobar una averia que t’ha estat donant problemes durant temps. Sense oblidar els divendres quan arriba l’hora de plegar i tens tot el cap de setmana lliure.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

No seria capaç d’explicar el meu dia a dia ja que cap dia és igual a l’anterior, cada dia sorgeixen imprevistos de manera que hem d’estar preparats per tot.

Recordo especialment un dia que a llargues hores del matí no era capaç de veure ni a 10 metres les grans grues pòrtic degut a les causes meteorològiques, que generaven una boira tant intensa, però alhora et deixaven gaudir d’unes vistes impressionants. Tant és així que gracies a un dia com aquest un company va poder fer una foto i guanyar el primer premi del concurs de fotografia de l’any passat.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

El millor seria l’amistat que he aconseguit amb molts dels companys a la terminal, i les coses que fem i organitzem junts ja sigui dins o fora de BEST.