Josep M. Roig Sanromà

– Pel•lícula o llibre preferit?

Difícil decidir-se. Així que recordi més recentment, Interestellar em va agradar molt. Christopher Nolan és sempre garantia, almenys, de passar una bona estona palomitera. Però no puc deixar de mencionar El Curioso caso de Benjamin Button, en el seu moment em va emocionar molt.


Sóc un pèssim lector, m’he de posar les piles. Tot i així m’aventuro a recomanar “Cometas en el cielo” o “La soledad de los números primos”.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

Si m’hagués de decantar per un estil musical concret, pot ser o faria per la música de cantautor, recomano Maria Arnal, per exemple .


Hi ha molts grups, principalment de rockpop que s’escapen una mica del més comercial, als que també segueixo. Però per sobre de qualsevol cosa he de destacar Paolo Nutini, des de fa molt que es el meu artista preferit.

– Menjar preferit?

Tot hi que sempre busco provar coses noves i gaudir a tope de la gastronomia de qualsevol país al que hi vaig, soc molt senzill i em decanto sempre pel menjar Italià, especialment de les regions sud. Crec a més que es una gastronomia infravalorada, moltes vegades es diu que només hi ha pizza i pasta, però creieu-me que no conec a ningú més sibarita i purista amb el menjar que un napolità.

– Destí ideal de les teves vacances?

Prioritàriament un viatge on hi hagi contrast cultural i molt natura, tot hi que he de dir que el plan familiar bueno bonito barato cada cop em crida més.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

La idea de treballar en una terminal puntera i sentir-me partícip del projecte. Veure que el progres és constant i cóm això és reflecteix en el resultats que s’obtenen. He conegut gent d’altres terminals del grup i sé que BEST es un referent, òbviament que això és molt satisfactori.

– El teu millor dia a BEST?

Justament en aquests mesos d’estiu estem passant per moments que se’ns presenten complicats degut al increment del volum. Paradoxalment és en aquestes circumstancies, després de superar situacions complicades, en que la satisfacció de la feina es mes gran.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

Com a membre del departament d’operacions, estic pendent de que el desenvolupament de les diferents operatives sigui el mes fluid possible, enfocant-me primordialment en la gestió de la explanada, sobretot ara que els reptes son habituals i mes exigents i els em de fer front amb el que disposem.


Al marge d’això, en el seu moment vaig tenir l’oportunitat d’aprendre el funcionament de totes les àrees d’operacions. Això em va proporcionar una visió global de la relació entre les diferents operatives i de la interacció d’aquestes amb nGen. Per aquest motiu procuro estar a disposició per resoldre els dubtes que puguin tenir la resta de companys mentre treballem conjuntament amb IT en la millora constant del sistema.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

Si miro enrere, és complaent adonar-me del que ja hem fet fins ara i com hem progressat tot hi que moltes vegades passi desapercebut. Alhora també és il•lusionant el que està per venir, els projectes que tenim en camí ja planificats i que arribaran en un futur pròxim.


En resumides comptes, el més satisfactori és saber que anem evolucionant sentint-me involucrat en aquest avens.