Luisa Azpeleta

¡Sóc incapaç de quedar-me amb un sol llibre! García Márquex i Delibes em semblen irrenunciables, però tampoc aniria a una illa deserta sense La conjura de los necios, Rayuela, Ensayo sobre la ceguera, 1984, Un mundo feliz, El Extranjero,... Sort que han inventat els e-books!

– Menjar Preferit?

M’encanta el menjar japonès, però em quedo amb dos plats típics mallorquins (que es noti d’on vinc): el tumbet i el mero a la mallorquina.

– Destí ideal de les teves vacances?

Sense que serveixi de precedent, diré una sola resposta: la platja. Això si, de sorra blanca, aigües cristal·lines i amb poca gent. ¡No ens anirem a conformar amb qualsevol cosa!.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

El projecte, la gent i que gaudeixo fent el que faig. És un luxe la combinació de repte professional, projecte emblemàtic, bon equip i ganes d’aconseguir els objectius que he trobat aquí.

– El teu millor dia a BEST?

Poc abans de la primera inauguració, aterrant a l’aeroport de Barcelona, quan vaig veure la “nostra” terminal des de l’aire… Sincerament, em vaig emocionar.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

Els dies son bastant variats, però les reunions i els mails no falten mai. I les meves anècdotes son avorridíssimes…. ! sóc enginyera !

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

Formar parte de un éxito siempre es satisfactorio, y aún más cuando prácticamente lo has visto nacer. No es únicamente el orgullo de ver la obra acabada después de haber vivido el proyecto y la construcción, sino además el haber podido comprobar cómo la gente de equipos, IT y operativa han culminado el trabajo con unos resultados espectaculares.