Monica Llopis

– Pel•lícula o llibre preferit

Si he de triar una pel•lícula, em quedo amb “La vida es Bella”. Per moltes vegades que la vegi no me’n canso; ni dels seus “Bon dia Princesa”. Pel que fa al llibre, també n’hi ha molts, un que em va agradar molt va ser “El Hobbit” de J.R.R. Tolkien.

– Menjar preferit

Encara que pugui sonar típic, qualsevol cosa cuinada per la meva mare (és una cuinera excel•lent).

– Destí ideal de les teves vacances

Qualsevol lloc on pugui veure animals (i si puc interactuar amb ells, millor que millor), i gaudir d’un bon paisatge.

– Què és el que més t’agrada de treballar a BEST?

Hi ha varies coses: el fet de treballar a un multinacional, el poder practicar idiomes en el dia a dia, i sobretot, els companys, ja que considero que són un factor molt important. El venir a treballar amb un somriure cada dia no és tan sols producte de fer el que t’agrada, sino també de treballar amb gent fantàstica.

– El teu millor dia a BEST

En realitat no crec que hi hagi un dia millor, sinó moments millors; la veritat és que no sabria escollir, potser el dia que vaig comunicar als meus companys i superiors que em casava i veure la seva felicitat al sentir la noticia.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. Tens alguna anècdota?

El meu dia a dia és bastant diferent depenent de la època del mes en la que ens trobem. Si és a principis i a finals de més, el tancament i el reporting són els principals protagonistes, el meu dia a dia és bastant frenètic

ja que he de demanar informació, processar-la i sobre tot analitzar-la per tal d’entendre el que ha passat durant el mes amb un temps bastant ajustat, ja que he de reportar a temps.

Les dues setmanes restants son bastant diferents segons el mes; les tasques principals son la revisió i l’elaboració d’informes financers, però sempre hi ha temes urgents a atendre, és a dir, no saps mai quina sorpresa t’espera al llarg del dia.

 

¿Anècdotes? En aquests tres anys i mig que porto a l’empresa en tinc unes quantes, però potser la més curiosa que recordo va ser el dia que vaig fer l’entrevista per entrar a la companyia; em vaig perdre i vaig estar més d’una hora i mitja donant voltes fins que vaig trobar la Terminal. Sort que com a bona previsora, vaig anar amb temps!

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

Suposo que el fet de treballar en el que m’agrada, i tot i que a tot arreu hi ha dies millor que d’altres, puc dir que em sento privilegiada de treballar en allò que m’apassiona.