Sara Aragón

– Pel•lícula o llibre preferit?

Soc més de llibres, i com a bona lectora m’agrada qualsevol gènere; però si he de triar em quedo amb els de terror i d’intriga, i el meu escriptor de referència és Stephen King.

– ¿Quin tipus de música t’agrada?

La veritat és que no tinc preferència, m’agraden tots els estils, trio quina música escoltar segons el moment .

– Menjar preferit?

El de la meva mare, sempre! Sobretot la paella i la truita de patates.

– Destí ideal de les teves vacances?

Qualsevol lloc amb platja i tranquil. M’agrada viatjar per conèixer nous llocs i cultures diferents, però sempre em reservo uns dies per anar a la platja i desconnectar.

– Que és el que més t’agrada de treballar a BEST?

L’equip humà. La veritat és que tinc molt bons companys al voltant, sabem treballar en equip i superar les adversitats que van apareixent; a més el bon ambient sempre fa que el dia a dia sigui més amè.

– El teu millor dia a BEST?

El trasllat del magatzem de material a la nova terminal, que ens va portar setmanes, va ser molt motivador; però sobretot quan hi vàrem començar a treballar. Veure com estava creixent l’empresa i les possibilitats que teníem per endavant.

– Descriu el teu dia a dia a BEST. ¿Tens alguna anècdota?

És complicat ja que al departament de manteniment no hi ha 2 dies iguals; però la meva feina consisteix principalment ens gestionar les compres dels materials i serveis necessaris per al correcte funcionament de la maquinaria de la terminal i del departament, amb tot el que això comporta.


Com anècdota em quedo amb l’arribada de les grues i veure el procés de descàrrega, ja que és una cosa que no pots presenciar a qualsevol lloc.

– Què és el que consideres més satisfactori de la teva feina?

El que considero més satisfactori de la meva feina és la possibilitat que tinc d’aprendre. Gestionem molts temes i molt diversos i això em permet aprendre coses diferents cada dia.